Δολοφονια Βαρη / Με σφαίρα εξ' επαφής σε κεφάλι και στήθος δολοφόνησαν τον ... : Εκτέλεσαν πυγμάχο στη μέση του δρόμου.

Δολοφονια Βαρη / Με σφαίρα εξ' επαφής σε κεφάλι και στήθος δολοφόνησαν τον ... : Εκτέλεσαν πυγμάχο στη μέση του δρόμου.. Βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη. Μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη βρίσκονται οι αρχές, όσον αφορά στη δολοφονία των δυο σέρβων μαφιόζων στην κέρκυρα, τον περασμένο ιούλιο, έξω από βίλα στην περιοχή χαλικούνα, όπου και παραθέριζαν. Πυροβόλησαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση. Ο τάσος μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη βάρη.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. Ο γνωστός πυγμάχος ήταν θύμα φονικής ενέδρας επί της οδού ανδρέα παπανδρέου, την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στο σημείο. Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου τάσου μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί στη βάρη και συγκεκριμένα το σημερινό συμβόλαιο θανάτου ειναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα δυο εβδομάδων αρχής γενομένης από τη δολοφονία ενός 58χρονου. Εκτέλεσαν πυγμάχο στη μέση του δρόμου.

Τάσος Μπερδέσης: Αυτός είναι ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη ...
Τάσος Μπερδέσης: Αυτός είναι ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη ... from fthisimage.azureedge.net
Φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας. Νέα, εξοργιστικά χυδαία ατάκα του snik για την ηλιάνα παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό (vid). Ποιος ήταν ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου. 31 μαιου 2021 / 09:32.

Η δολοφονία έγινε στην οδό παπανδρέου στον αριθμό 22, ενώ το θύμα είχε ποινικό παρελθόν.

Άγρια δολοφονία άνδρα στην περιοχή της βάρης σήμερα το πρωί. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου. Άγνωστοι εκτέλεσαν τον 39χρονο πυγμάχο τάσο μπερδέση στη βάρη το πρωί της δευτέρας, έξω από τον σύλλογο πυγμαχίας 'αίολος'. Εκτέλεσαν πυγμάχο στη μέση του δρόμου. Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον νικητή του survival στη βάρη (vid). Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης κάρολαϊν. Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Η δολοφονία στη βάρη έρχεται λίγες ώρες μετά το χθεσινό μαφιόζικο «χτύπημα» στα σεπόλια. Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου τάσου μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί στη βάρη και συγκεκριμένα το σημερινό συμβόλαιο θανάτου ειναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα δυο εβδομάδων αρχής γενομένης από τη δολοφονία ενός 58χρονου. Η εκτέλεση έγινε το πρωί επί της οδού ανδρέα παπανδρέου στη βάρη, την ώρα που το θύμα κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στην περιοχή. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς.

Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου τάσου μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί στη βάρη και συγκεκριμένα το σημερινό συμβόλαιο θανάτου ειναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα δυο εβδομάδων αρχής γενομένης από τη δολοφονία ενός 58χρονου. Νέα, εξοργιστικά χυδαία ατάκα του snik για την ηλιάνα παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό (vid). Ακόμα μία άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο. Άγνωστοι εκτέλεσαν τον 39χρονο πυγμάχο τάσο μπερδέση στη βάρη το πρωί της δευτέρας, έξω από τον σύλλογο πυγμαχίας 'αίολος'.

Δολοφονία στη Βάρη: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον πυγμάχο Τάσο ...
Δολοφονία στη Βάρη: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον πυγμάχο Τάσο ... from www.voria.gr
«εδώ έχουμε αυγό του φιδιού! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Άγρια δολοφονία άνδρα στην περιοχή της βάρης σήμερα το πρωί. Εκτέλεσαν πυγμάχο στη μέση του δρόμου. Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη, όπως μετέδωσε ο σκαϊ. Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η εν ψυχρό δολοφονία του τάσου μπερδέση στη μέση του δρόμου στη βάρη.

Φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας.

Ισόβια κάθειρξη στον 44χρονο για τη δολοφονία του μανώλη φινοκαλιώτη. Ο γνωστός πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22. Πυροβόλησαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση. Βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα έγινε στην οδό παπανδρέου 22, ύστερα από καρτέρι που στήθηκε, σε νεαρό πυγμάχο από την πάτρα. Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. 31 μαιου 2021 / 09:32. Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου τάσου μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί στη βάρη και συγκεκριμένα το σημερινό συμβόλαιο θανάτου ειναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα δυο εβδομάδων αρχής γενομένης από τη δολοφονία ενός 58χρονου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει νεκρό άτομο και το συμβάν παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου. Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία.

Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Η συγκεκριμένη δολοφονία έρχεται μία ημέρα έπειτα από εκείνη που έγινε την κυριακή στα σεπόλια με θύμα έναν 40χρονο αλβανό, όταν άγνωστος εισέβαλε στην καφετέρια της οδού δυρραχίου και τον πυροβόλησε. Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης κάρολαϊν.

Δολοφονία πυγμάχου: Χαρτογραφείται η διαδρομή των ...
Δολοφονία πυγμάχου: Χαρτογραφείται η διαδρομή των ... from www.ertnews.gr
Ο γνωστός πυγμάχος ήταν θύμα φονικής ενέδρας επί της οδού ανδρέα παπανδρέου, την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στο σημείο. Σοκ έχει προκαλέσει η νέα εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη. Ο γνωστός πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22. Ισόβια κάθειρξη στον 44χρονο για τη δολοφονία του μανώλη φινοκαλιώτη. Πρόκειται για τον γνωστό αθλητή τάσο μπερδέση, ο οποίος σωριάστηκε νεκρός, δίπλα από. Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Άγνωστοι εκτέλεσαν τον 39χρονο πυγμάχο τάσο μπερδέση στη βάρη το πρωί της δευτέρας, έξω από τον σύλλογο πυγμαχίας 'αίολος'. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος.

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης. Θύμα της δολοφονίας είναι ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ο οποίος εκτελέστηκε ενώ ήταν πεζός στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22. 19 λεπτά πριν δολοφονία στη βάρη: Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας. Ο τάσος μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη βάρη. Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης κάρολαϊν. Στο παρελθόν του τάσου μπερδέση ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δολοφόνους του. Η δολοφονία του σημειώνεται λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στα σεπόλια. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη, όπως μετέδωσε ο σκαϊ. Ακόμα μία άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο. Πριν καλά καλά κοπάσει η σοκαριστική δολοφονία στα σεπόλια, ακόμα ένα άγριο έγκλημα διεπράχθει σήμερα (31/5) το πρωί.

Posting Komentar

0 Komentar